Dikke Dames/ vrolijke dieren schilderen najaar 2024

In by DokBeheerPeymaneh


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 24 oktober 2024 tot en met 24 oktober 2024. De eerstvolgende keer is op 24 oktober 2024 19:00


Wie kent ze niet? Die vrolijke, kleurrijke dikke dames met een lekker wijntje of gebakje. Inmiddels al geruime tijd een bekend begrip, maar ze zijn en blijven onwijs gezellig!
Ze zijn dol op aan het strand zitten, met elkaar op stap gaan of juist bijkletsen aan een enorme eettafel vol met overheerlijke lekkernijen.
Als ze voorbij fietsen met hun fleurige jurken en hun getuite lipjes, stelen ze de show! Met een overvloed aan bonte verfkleuren ga je jouw eigen dikke dames op doek schilderen.
Deze workshop is en blijft ontzettend leuk voor zowel gevorderden als beginners. Door de verscheidenheid aan kleuren, de variatie aan taferelen en de gezelligheid die de dames uitstralen, gegarandeerd een succes! Eenmaal weer thuis blijft het vrolijke gevoel terugkomen wanneer je naar jouw prachtige, bonte creatie aan de muur kijkt!
Een workshop om nog lang aan terug te denken. Je kunt ook kiezen om die heerlijke gekleurde koeiensnuiten, uit de kluiten gewassen bonte katten of fleurige schapen te schilderen.
Datum donderdag 24 oktober
Tijdstip 19.00-21.30 uur
Kosten € 28,50
Docent Eveliene de Groot
Benodigdheden geen
Opgave online via website www.wijkcentrumhetdok.nl of bij de balie (9.00-12.00 uur)
Aantal deelnemers min. 8
Korting Stadjerspasvoucher t.w.v. € 20,-
Uiterlijke opgave mogelijk tot 8 oktober

 

Aanmeldingsformulier:

Let op: aanmelden hieronder kan alleen met betaling via iDeal.
Aanmelden voor een activiteit met betaling per Pin of contant kan alleen aan de balie van Het Dok tussen 09.00-12.00 uur (ma tm vr).
Ook wanneer u gebruik wilt maken van een Stadjerspas.

Het nummer waarop je het beste bereikbaar bent.

Ticket Prijs Aantal
Dikke Dames/vrolijke dieren schilderen €28,50 Uitverkocht
Jouw persoonlijke gegevens gebruiken wij om je inschrijving/aanmelding goed te kunnen verwerken en voor andere aanverwante doeleinden die daarmee te maken kunnen hebben. Meer hierover is te vinden in onze privacy verklaring.