Wiens hart klopt nou niet sneller van chocolade? En vooral als je denkt aan je eigen chocoladecreaties maken, ook nog eens met al je vriend(inn)en!
In deze workshop ga je als een echte patissier je eigen bonbons maken! Na het smelten van de Belgische chocolade, vullen we de vormen op geheel ouderwetse wijze.
Daarna gaan we aan de slag met het maken van de vulling, oftewel de ganache en vullen we de bonbons af.
Maar dat is niet het enige. In deze workshop maken we ook nog flikken! Niks leuker en lekker dan gesmolten chocolade omtoveren tot prachtig versierde knapperige chocoladeschijfjes.
En psssttt… tijdens de hele workshop mag je onbeperkt chocolade eten!
Aan het einde van de workshop neem je minimaal 250 gram chocolade mee naar huis, in de vorm van bonbons en flikken. Hiermee kun je heerlijk nagenieten van een onvergetelijke ervaring!
Datum donderdag 27 maart
Tijdstip 19.00-21.30 uur
Kosten € 29,50
Docent Eveliene de Groot (Uiterst Eigen)
Benodigdheden geen
Opgave bij de balie van Het Dok (9.00-12.00 uur) of online via website www.wijkcentrumhetdok.nl
Aantal deelnemers min. 8
Korting Stadjerspasvoucher t.w.v. € 20,-