Workshop Schelpen beschilderen Voorjaar 2024

In by DokBeheerPeymaneh


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 21 mei 2024


Een bries door je haren, het geluid van aanspoelende golven, de geur van de zee. Rijen van schelpen in alle soorten en maten zijn op het strand niet weg te denken. Zeg nou zelf, heb jij nooit schelpen meegenomen van het strand om dat heerlijke gevoel thuis vast te houden?
In deze workshop combineren we dat gevoel van schelpen op het strand met schilderen.
Op grote Sint Jakobsschelpen (10-13cm) teken je een ontwerp naar aanleiding van de voorbeelden die er liggen of naar eigen inzicht. Dit is tekenen in een ander kaliber: geen grote doeken of schetspapier, maar juist op een klein oppervlak. Daarna ga je lekker buiten je comfortzone schilderen. Ander materiaal, ander formaat: alles om je gewoontes overboord te gooien of gewoon eens iets heel nieuws te proberen!
Prachtige zomertaferelen, strandvuurtorens, kleurrijke dieren en vele andere ontwerpen. Ook op schelpen is alles mogelijk!
Heb je nog nooit geschilderd? Of juist jarenlange ervaring? Deze workshop is geschikt voor alle niveaus.
Gezamenlijk werken we toe naar een vrolijk en kleurrijk eindresultaat. Creativiteit zit ook in jou! Je zal jezelf versteld doen staan.
Eenmaal thuis gekomen kan je heerlijk nagenieten van deze workshop vol strandbeleving. Zet jouw prachtige beschilderde schelp op een plaats in huis waar je er vaak naar kunt kijken, voor dat heerlijke vrije gevoel!

Datum  dinsdag 21 mei
Tijdstip  19.00-21.30 uur
Kosten € 28,50
Docent Eveliene de Groot
Benodigdheden geen
Opgave bij de balie van Het Dok (9.00-12.00 uur) of online via website www.wijkcentrumhetdok.nl
Korting  Stadjerspasvoucher t.w.v. € 20,-
Uiterlijke opgave mogelijk tot 7 mei