Wijkinternetcafé Lewenborg

Wijkinternetcafé Lewenborg is het computercentrum voor de bewoners van Lewenborg en omgeving. Een laagdrempelige voorziening bedoeld om mensen uit de wijk de mogelijkheid te bieden met de computer en internet om te (leren) gaan. Er is deskundige begeleiding aanwezig om te helpen bij internet of bij problemen met de computer.

Vanuit Het Dok en andere instellingen worden er computercursussen gegeven en er zijn diverse groepen die van het centrum gebruik maken.

Open uren volwassenen

In de open uren kunt u tegen een klein bedrag internetten, chatten, een e-mailadres aanvragen of een sollicitatiebrief schrijven. Wij bieden hulp bij het invullen van een digitaal formulier op internet van bijvoorbeeld de Gemeente of Woningnet of het aanvragen van een DigiD.
• tarief
- € 1,- per bezoek aan het Wijkinternetcafé
• een strip à € 0,80 per uur (10-strippenkaart van € 8,00 verkrijgbaar bij de bar)
• kwartaalabonnement € 15,- per kwartaal met onbeperkte toegang tijdens de open uren

Openingstijden volwassenen (vanaf 16 jaar)
Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 12.00 uur (onder voorbehoud)
e-mail wijkinternetcafe@gmail.com

Indien de ruimte is verhuurd of wordt gebruikt voor eigen cursussen, staat dit tijdig vermeld op de toegangsdeur van De Reling. Voor direct contact met de beheerder van het Wijkinternetcafé kunt u mailen met wijkinternetcafe@gmail.com

Huren van de computerruimte

Wilt u de computerruimte inclusief computers huren voor een groep, dan is dat ook mogelijk. Voor meer informatie over de zaal en de faciliteiten kunt u mailen met wijkinternetcafe@gmail.com.